Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool wint ook inhaalduel bij West Ham

Liverpool wint ook inhaalduel bij West Ham

29 jan 2020, 23:40

Liverpool heeft woensdag de inhaalwedstrijd tegen West Ham United gewonnen. De formatie van coach Jürgen Klopp deed dat in Londen met de cijfers 2-0. Na 24 duels heeft de koploper nu een voorsprong 19 punten op Manchester City, de titelverdediger en de huidige nummer twee van de ranglijst.

Halverwege leidde Liverpool met 1-0. Mohamed Salah scoorde van elf meter. De strafschop was toegekend na een overtreding op Divock Origi, de vervanger van de geblesseerde Sadio Mané. Alex Oxlade-Chamberlain verdubbelde kort na de hervatting de marge, door te scoren na een fraai uitgevoerde counter. De assist was van Salah. Op aangeven van Georginio Wijnaldum schoot Salah nog op de paal.

Virgil van Dijk en Wijnaldum speelden de hele wedstrijd mee met Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.