Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool wint met een beetje geluk van Spurs

Liverpool wint met een beetje geluk van Spurs

31 mrt 2019, 21:31

Liverpool heeft vlak voor het eindsignaal alsnog drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. In de 90e minuut tikte de Belg Toby Alderweireld van Tottenham de bal op ongelukkige wijze in zijn eigen doel: 2-1. Bij Liverpool speelden Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk de hele wedstrijd.

De 'Reds' zijn in een strijd verwikkeld met Manchester City om het kampioenschap. Koploper Liverpool heeft 79 punten uit 32 wedstrijden, City volgt met 77 uit 31. De titelverdediger moet nog een wedstrijd inhalen.

De Spurs staan derde met 61 punten en moeten zich richten op een plek bij de eerste vier, die een ticket voor de Champions League oplevert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.