Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool wint League Cup na late kopgoal Virgil van Dijk

25 feb 2024, 19:10

Virgil van Dijk heeft Liverpool aan de League Cup geholpen. De 32-jarige Nederlandse aanvoerder kopte, in de finale op Wembley tegen Chelsea, diep in de tweede helft van de verlenging raak uit een hoekschop van invaller Kostas Tsimikas. Bij 1-0 bleef het.

Van Dijk scoorde na een uur spelen ook al met zijn hoofd, toen uit een vrije trap. Dat doelpunt werd afgekeurd omdat de Japanner Wataru Endo hinderlijk buitenspel zou hebben gestaan.

Het is de tiende keer dat Liverpool de League Cup wint. Dat gebeurde in 2022 voor het laatst. Vorig seizoen ging de prijs in het tweede bekertoernooi van Engeland naar Manchester United met trainer Erik ten Hag.

Eerder prees Cody Gakpo de Liverpool-aanvoerder vanwege zijn leiderschapskwaliteiten. Bekijk het interview met Gakpo in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.