Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool wil spits van 60 miljoen overtuigen tijdens gesprek

Liverpool wil spits van 60 miljoen overtuigen tijdens gesprek

15 apr 2020, 13:50

Liverpool maakt werk van de komst van Timo Werner. Trainer Jürgen Klopp wil de begeerde aanvaller tijdens een persoonlijk gesprek overtuigen, zo vertelt hij in Bild.

Klopp is erg gecharmeerd van de aanvalsleider van RB Leipzig, die voor een gelimiteerd bedrag van zestig miljoen euro op te halen is bij de Bundesliga-club. Van een persoonlijk gesprek is het nog niet gekomen, omdat reizen lastig is geworden sinds de uitbraak van het coronavirus.

Liverpool is niet de enige club met interesse voor Werner. Bayern München is ook gecharmeerd van de topschutter van Leipzig. Hij kan bij de kampioen de concurrentie aangaan met de ervaren Robert Lewandowski en het Nederlandse talent Joshua Zirkzee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.