Terug

Volg Vandaag Inside

'Liverpool wil Janmaat als kortetermijnoplossing'

'Liverpool wil Janmaat als kortetermijnoplossing'

12 nov 2020, 22:14

Daryl Janmaat staat voor een opvallende overstap. De verdediger, die transfervrij is sinds zijn vertrek bij Watford, wordt in verband gebracht met een transfer naar Liverpool.

The Reds hebben grote zorgen op defensief gebied na het wegvallen van Virgil van Dijk, Fabinho, Alexander-Arnold en Joe Gomez en zouden in Janmaat, die bij de club is aangeboden door zijn management, een mogelijke kortetermijnoplossing zien.

Bovendien zou Liverpool-middenvelder Georginio Wijnaldum een goed woordje hebben gedaan voor de 31-jarige verdediger, zo meldt TEAMtalk.

Janmaat zit zonder club sinds hij in oktober zijn doorlopende contract bij het Engelse Watford liet ontbinden. Janmaat, 34-voudig international, begon zijn profloopbaan bij ADO waar hij nu zijn conditie op peil gaat houden en mogelijk in aanmerking komt voor een contract. Al zeggen beide partijen "zonder concrete verwachtingen" de samenwerking aan te gaan.

Janmaat, die hersteld is van een knieblessure, speelde eerder in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en maakte in het seizoen 2007/2008 zijn debuut in de hoofdmacht. De Hagenaar kwam in dat seizoen tot 25 optredens en was daarin twee keer trefzeker. Al na één seizoen vertrok Janmaat naar sc Heerenveen. Via Feyenoord belandde hij bij Newcastle United dat hij na de degradatie in 2016 verruilde voor Watford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.