Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool waarschuwt Ajax: sloopt Bournemouth en Senesi met negenklapper

Liverpool waarschuwt Ajax: sloopt Bournemouth en Senesi met negenklapper

27 aug 2022, 17:55

Liverpool heeft met zich met groot vertoon van macht verzekerd van de eerste zege in de Premier League. De ploeg van trainer Jürgen Klopp was met liefst 9-0 te sterk voor Bournemouth.

Virgil van Dijk kwam op Anfield ook tot scoren. Vlak voor rust nam de captain van Oranje de 5-0 voor zijn rekening door raak te koppen uit een corner van Andrew Robertson. Al na 6 minuten leidde de Champions League-tegenstander van Ajax met 2-0, door goals van Luis Díaz en Harvey Elliott. Ook Trent Alexander-Arnold, Roberto Firmino (2x), Fabio Carvalho en opnieuw Díaz waren trefzeker voor de thuisploeg. Chris Mepham werkte de bal nog in eigen doel namens de ploeg van oud-Feyenoorder Marcos Senesi, die de hele wedstrijd speelde.

Hattrick Haaland

Manchester City boekte een moeizame overwinning op Crystal Palace. Na een achterstand van 2-0 na 21 minuten werd het 4-2. Erling Haaland was met drie goals van grote waarde voor City. Hij maakte zijn hattrick in het tijdsbestek van 20 minuten. Palace had tot de 53e minuut een marge van twee doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.