Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool vreest voor blessure bij Fabinho

Liverpool vreest voor blessure bij Fabinho

28 okt 2020, 09:47

Liverpool vreest na Virgil van Dijk voorlopig ook even niet over Fabinho te kunnen beschikken. De Braziliaanse verdediger viel dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Midtjylland (2-0) na een half uur spelen uit.

"Zijn blessure is het laatste dat we kunnen gebruiken", aldus trainer Jürgen Klopp. "Hij had last van zijn hamstring. Hij zei wel verder te kunnen, maar kon niet sprinten. Dat werkte dus niet. We zullen de uitkomst van de scan moeten afwachten, maar het ziet er duidelijk niet goed uit."

Liverpool gaat met zes punten uit twee wedstrijden aan de leiding, gevolgd door Atalanta Bergamo met vier punten. Ajax heeft één punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.