Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool vergroot voorsprong op City

Liverpool vergroot voorsprong op City

26 dec 2018, 19:04

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft op Boxing Day de voorsprong op Manchester City vergroot tot zeven punten. Liverpool was op Anfield met 4-0 veel te sterk voor Newcastle United en het zag de regerend landskampioen met 2-1 verliezen bij Leicester City, de kampioen van 2015-2016.

Na tien minuten zette Dejan Lovren Liverpool op voorsprong met een harde dropkick. Kort na rust maakte Mo Salah er vanuit een penalty 2-0 van. De strafschop werd toegekend nadat Salah zelf naar de grond werd gewerkt. Xherdan Shaqiri tikte eenvoudig binnen voor de 3-0 en Fabinho, ingevallen voor Georginio Wijnaldum, bepaalde de eindstand.

Bernardo Silva maakte er in Leicester na een kwartier 0-1 van, maar een paar minuten later maakte Marc Albrighton met een bekeken, diagonale kopbal alweer gelijk. In de slotfase bezorgde Ricardo Pereira City de derde nederlaag van het seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.