Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool twee maanden zonder Jota

Liverpool twee maanden zonder Jota

13 dec 2020, 18:43

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool kan de komende maanden geen beroep doen op aanwinst Diogo Jota. De Portugese aanvaller, die de laatste weken een goede vorm etaleerde, is door een knieblessure zes tot acht weken uit de roulatie. Hij viel afgelopen woensdag in de slotfase van de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland in de Champions League (1-1) uit.

Jota (24) kwam in de groepsfase van de Champions League, met onder meer Ajax als tegenstander, vier keer tot scoren. In de Premier League trof de voormalige speler van Wolverhampton Wanderers tot dusver vijf keer doel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.