Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool trekt Duitse dokter aan voor herstel Van Dijk

Liverpool trekt Duitse dokter aan voor herstel Van Dijk

29 dec 2020, 17:15

De Engelse voetbalkampioen Liverpool heeft de eerste winteraanwinst binnen. Het gaat niet om een speler, maar om een medicus. Liverpool stelde de Duitser Andreas Schlumberger aan als specialist op het gebied van "herstel en prestaties". De 54-jarige dokter, die overkomt van Schalke 04, gaat zich vooral bezighouden met de spelers die revalideren van blessures, onder wie Virgil van Dijk.

Liverpool kreeg de afgelopen maanden te maken met heel wat blessures. Zo liep verdediger Van Dijk een zware knieblessure op. De aanvoerder van Oranje werkt nu hard aan zijn herstel. Hij hoopt komende zomer van de partij te zijn op het EK.

Schlumberger werkte slechts één jaar bij Schalke 04. De Duitser kent zijn landgenoot Jürgen Klopp, de trainer van Liverpool, erg goed. Ze werkten tussen 2011 en 2015 al samen bij Borussia Dortmund. Schlumberger was ook dienst van Bayern München, Borussia Mönchengladbach, 1. FC Nürnberg en de Duitse bond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.