Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool toch naar Denemarken voor duel met FC Midtjylland

Liverpool toch naar Denemarken voor duel met FC Midtjylland

27 nov 2020, 13:36

FC Midtjylland kan de thuiswedstrijd tegen Liverpool in de Champions League, op woensdag 9 december, toch in het eigen stadion in Herning spelen. De Britse autoriteiten hebben de reisbeperkingen versoepeld, aldus de Deense club.

Het leek er even op dat FC Midtjylland en Liverpool, groepsgenoten van Ajax, zouden uitwijken naar Dortmund. Donderdag zei een woordvoerder van de Duitse stad nog dat het stadion van Borussia Dortmund het decor zou zijn van het duel tussen de Denen en de Engelsen.

Volgens de eerdere coronaregels in Engeland zou Liverpool bij terugkeer uit Denemarken twee weken in quarantaine moeten. Dat is nu niet meer aan de orde.

Liverpool heeft na vier duels 9 punten, FC Midtjylland is nog puntloos. Ajax heeft net als Atalanta 7 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.