Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool start zonder Wijnaldum in return

Liverpool start zonder Wijnaldum in return

7 mei 2019, 22:07

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool begint om 21.00 uur zonder Georginio Wijnaldum aan de return tegen FC Barcelona in de halve finales van de Champions League. De Rotterdammer moet op Anfield genoegen nemen met een plek op de bank. Liverpool staat voor de zware opdracht om zonder de afwezige aanvallers Roberto Firmino (spierblessure) en Mohamed Salah (hersenschudding) een achterstand van 3-0 weg te werken.

Trainer Jürgen Klopp heeft Xherdan Shaqiri en Divock Origi aangewezen als vervangers van Firmino en Salah. Op het middenveld krijgt Jordan Henderson de voorkeur boven Wijnaldum.

Barcelona begint met dezelfde elf spelers als vorige week in Camp Nou, waar het dankzij doelpunten van Luis Suaŕez en Lionel Messi (twee) een ruime marge opbouwde. Met Suárez en Philippe Coutinho verschijnen twee populaire oud-spelers van Liverpool bij de Catalanen in de basis. Barcelona stond in 2015 voor het laatst in de finale van de Champions League. De Spaanse club won het toernooi toen voor de vijfde keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.