Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool speelt slechts gelijk tegen Fulham

Liverpool speelt slechts gelijk tegen Fulham

13 dec 2020, 20:31

Liverpool heeft de kans laten liggen om alleen aan kop te komen in de Premier League. De kampioen van Engeland kwam in het uitduel met Fulham niet verder dan een gelijkspel (1-1).

Bobby Reid opende in de 25e minuut de score voor de nummer 17 van de ranglijst. Mohamed Salah redde in de slotfase met een benutte strafschop een punt voor Liverpool, waar Georginio Wijnaldum weer een basisplaats had.

Tottenham Hotspur blijft op basis van een beter doelsaldo dan Liverpool de koploper van de Premier League. De ploeg van trainer José Mourinho speelde gelijk tegen Crystal Palace (1-1). Harry Kane scoorde voor de Spurs, Jeffrey Schlupp maakte gelijk. Bij Crystal Palace deed Patrick van Aanholt de hele wedstrijd mee, Jaïro Riedewald viel een kwartier voor tijd in.

Southampton is de verrassende nummer 3 van de Premier League na de winst op Sheffield United (3-0), met een achterstand van slechts 2 punten op de Spurs en Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.