Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool speelt opnieuw gelijk: 0-0 bij Newcastle

Liverpool speelt opnieuw gelijk: 0-0 bij Newcastle

30 dec 2020, 23:59

Liverpool heeft opnieuw punten verspeeld in de Premier League. De titelverdediger kwam bij middenmoter Newcastle United niet verder dan 0-0. Dat mocht met name spits Mohamed Salah zich aanrekenen. De Egyptenaar miste legio kansen. Georginio Wijnaldum viel bij de bezoekers in de 68e minuut in. Ook hij kon de ban niet breken op St. James' Park.

Liverpool bleef afgelopen zondag op eigen veld tegen West Bromwich Albion steken op 1-1. Niettemin sluit de ploeg van coach Jürgen Klopp voor het derde seizoen op rij het kalenderjaar af als koploper in de Premier League. De laatste keer dat een club daarin slaagde was van 1978 tot en met 1981 en staat ook op naam van de 'Reds.'

Liverpool heeft 33 punten en nummer 2 Manchester United staat op 30 punten en een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.