Terug

Volg Vandaag Inside

Piepjong Liverpool uitgeschakeld door Aston Villa

Piepjong Liverpool uitgeschakeld door Aston Villa

18 dec 2019, 00:41

Liverpool is slachtoffer geworden van het overvolle programma van de club. De koploper van de Premier League werd met de jongste basisformatie uit de clubgeschiedenis uitgeschakeld door Aston Villa in de vijfde ronde van de League Cup: 5-0.

Jonathan Kodjia scoorde tweemaal voor eigen publiek in Birmingham. Conor Hourihane opende de score, Morgan Boyes trof in eigen doel en Wesley Moraes bepaalde in blessuretijd de eindstand. Aston Villa leidde bij rust al met 4-0.

Liverpool speelde met een jeugdploeg omdat trainer Jürgen Klopp zijn beste spelers heeft meegenomen naar Doha, waar woensdag een halve finale tegen het Mexicaanse Monterrey van het WK voor clubs op het programma staat. Liverpool startte met een elftal met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar en 182 dagen jong. De Nederlandse tieners Ki-Jana Hoever en Sepp van den Berg verschenen ook aan de aftrap voor Liverpool. Van den Berg speelde de hele wedstrijd. Hoever werd in de slotfase gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.