Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool presenteert Cody Gakpo: 'Ik denk dat dit een geweldige club voor mij is'

Liverpool presenteert Cody Gakpo: 'Ik denk dat dit een geweldige club voor mij is'

28 dec 2022, 00:00

Cody Gakpo is vanaf nu officieel speler van Liverpool. De 23-jarige Oranje-international, die overkomt van PSV, doorstond woensdag de medische keuring en ondertekende vervolgens zijn contract. Liverpool doet geen mededelingen over de transfersom en over de duur van de verbintenis. Engelse media melden dat Gakpo tot 2028 vastligt bij Liverpool.

"Ik denk dat dit een geweldige club voor mij is en ik zal proberen te laten zien wat ik kan om zo het team te helpen om meer mooie momenten te bereiken dan ze de afgelopen jaren al hebben gedaan", zo laat Gakpo weten op de clubwebsite.

"Ik denk dat het voor mij persoonlijk goed is om me hier te ontwikkelen en er zijn hier veel geweldige spelers van wie ik veel kan leren", vervolgt Gakpo. "Het is mijn doel om als team zoveel mogelijk prijzen te winnen, goed te presteren, de wereld te laten zien wat we als team kunnen en wat ik als speler kan", aldus de Oranje-international.

Volgens Engelse media ontvangt PSV inclusief bonussen 50 miljoen euro voor Gakpo, waarmee hij de duurste uitgaande speler in de clubhistorie is. PSV meldde maandag al dat Gakpo aan Liverpool verkocht zou worden.

In de zomer was Gakpo dicht bij een vertrek. De aanvaller bleef uiteindelijk bij PSV en speelde zich bij het WK in Qatar met drie treffers opnieuw in de kijker. Gakpo maakte bij PSV 36 doelpunten in 106 Eredivisiewedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.