Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool onzeker over meespelen van Thiago en Matip tegen Ajax

Liverpool onzeker over meespelen van Thiago en Matip tegen Ajax

19 okt 2020, 19:15

Trainer Jürgen Klopp weet nog niet of Thiago Alcantara woensdag met Liverpool in actie kan komen tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax in de Champions League. De Spaanse middenvelder kreeg zaterdag in het duel met Everton een enorme trap van tegenstander Richarlison, die daarvoor een rode kaart kreeg.

Thiago, afgelopen zomer overgekomen van Liverpool, is niet het enige twijfelgeval bij Liverpool. Ook achter de naam van Joel Matip staat nog een vraagteken. De verdediger lijkt een logische vervanger voor Virgil van Dijk, die volgens Klopp na een operatie lang uitgeschakeld zal zijn. "Niet alles is duidelijk", zei de Duitse trainer over de knieblessure van de aanvoerder van Oranje. "Maar dat hij er lang uit zal zijn, dat is wel duidelijk."

Voor doelman Alisson Becker en Alex Oxlade-Chamberlain komt het duel met Ajax nog te vroeg. Naby Keita heeft de training wel weer hervat, na een positieve coronatest van ruim een week geleden. Voor Georginio Wijnaldum lonkt mogelijk een basisplaats als Thiago op het laatste moment niet inzetbaar blijkt.

"Zijn blessure is lang niet zo erg als die van Van Dijk", zei Klopp over de klachten van Thiago. "Maar hij heeft wel een flinke schop gehad. We kijken dinsdag hoe hij ervoor staat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.