Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool onderuit bij terugkeer in Madrid

Liverpool onderuit bij terugkeer in Madrid

18 feb 2020, 23:54

In het stadion waar Liverpool vorig jaar voor de zesde keer kampioen van Europa werd, ging de Engelse club dinsdagavond onderuit. De in Engeland onverslaanbare ploeg van trainer Jürgen Klopp verloor het eerste duel met Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League: 1-0. Saúl Ñiguez maakte al in de vierde minuut het enige doelpunt in het Metropolitano-stadion.

In de thuishaven van Atlético vierde Liverpool op 1 juni vorig jaar groot feest. Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum en hun medespelers versloegen daar Tottenham Hotspur in de finale van de Champions League met 2-0. De terugkeer in Madrid verliep voor de 'Reds' echter heel wat minder.

De Engelsen hebben de return op 11 maart op het eigen Anfield nog om uitschakeling te voorkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.