Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool neemt in Premier League ruim afstand van Arsenal

Liverpool neemt in Premier League ruim afstand van Arsenal

4 apr 2021, 00:54

Liverpool lijkt zich wat te herstellen van een mindere periode in de Premier League. De kampioen won zaterdag van Arsenal, de tweede zege op rij in de competitie. In Londen werd het 0-3 voor de formatie van coach Jürgen Klopp. Liverpool heeft nog een achterstand van 2 punten op Chelsea, de nummer 4 van de ranglijst.

Diogo Jota zette Liverpool in de 64e minuut op voorsprong. De international van Portugal kopte fraai in na een voorzet van de opkomende rechtsachter Trent Alexander-Arnold. Jota, die enkele dagen eerder nog voor zijn land scoorde tegen Luxemburg, stond net 3 minuten in het veld als vervanger van Andrew Robertson.

Kort later besliste Mohamed Salah het duel. De Egyptenaar was zijn directe tegenstander te snel af en schoof de bal tussen de benen van doelman Bernd Leno door over de lijn. Opnieuw Jota zorgde voor de 0-3, na een interceptie van Alexander-Arnold en snel doorspelen van Salah en Sadio Mané.

Georginio Wijnaldum viel zo'n 10 minuten voor tijd in bij Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.