Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool na winst op Sheffield nu een jaar ongeslagen

Liverpool na winst op Sheffield nu een jaar ongeslagen

2 jan 2020, 23:56

Liverpool heeft ook de eerste wedstrijd van 2020 in winst omgezet. De ploeg van trainer Jürgen Klopp versloeg Sheffield United op Anfield met 2-0 en is nu een jaar ongeslagen in de Premier League. Na de nederlaag op 3 januari vorig jaar bij Manchester City (2-1) boekte Liverpool 32 overwinningen, vijf competitiewedstrijden eindigden in een gelijkspel.

De langste ongeslagen reeks in de Premier League staat op naam van Arsenal, dat 49 duels zonder nederlaag bleef in 2003 en 2004. Nottingham Forest (42 duels in 1977-1978) en Chelsea (40 in 2004-2005) hebben ook nog een langere reeks dan Liverpool staan.

Mohamed Salah opende al in de 4e minuut de score op Anfield. De Egyptenaar stelde na ruim een uur spelen Sadio Mané in staat om de 2-0 te maken. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum speelden de hele wedstrijd bij de 'Reds', die op kop van de Engelse competitie nu dertien punten voorsprong hebben op Leicester City, met een wedstrijd minder gespeeld.

VIDEO - Koeman: 'Virgil is bijna de koning van Liverpool'

Koeman: 'Virgil is bijna de koning van Liverpool'
1:06
Koeman: 'Virgil is bijna de koning van Liverpool'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.