Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool na rust langs hekkensluiter Sheffield United

Liverpool na rust langs hekkensluiter Sheffield United

28 feb 2021, 23:11

Na vier nederlagen op rij in de Premier League heeft Liverpool weer eens een competitiewedstrijd gewonnen. De titelhouder zegevierde met 2-0 bij hekkensluiter Sheffield United. De doelpunten vielen na de rust. Aanvoerder Georginio Wijnaldum speelde bij de 'Reds' de hele wedstrijd.

Het was aan doelman Aaron Ramsdale te danken dat Sheffield United ongeschonden de rust (0-0) haalde. Hij verrichtte tegen het aandringende Liverpool legio reddingen.

Na de pauze kwamen de bezoekers alsnog snel op voorsprong. De 20-jarige middenvelder Curtis Jones schoot raak. Het was zijn eerste treffer dit seizoen in de Premier League. Firmino zorgde na ruim een uur voor 2-0 met een schot dat door tegenstander Kean Bryan van richting werd veranderd.

Liverpool staat zesde, op 2 punten van nummer 4 West Ham United, dat met 2-1 verloor bij koploper Manchester City. De top 4 van de Premier League plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.