Terug

Volg Vandaag Inside

Pitch invasion bij Shrewsbury Town na gelijkspel tegen Liverpool

Pitch invasion bij Shrewsbury Town na gelijkspel tegen Liverpool

26 jan 2020, 21:04

Liverpool moet op herhaling in de vierde ronde van het toernooi om de FA Cup. Met heel wat reserves in de ploeg gaven de 'Reds' bij Shrewsbury Town, een ploeg van het derde niveau in Engeland, een voorsprong van 2-0 uit handen: 2-2. Dat betekent dat er een replay komt op Anfield.

De 18-jarige Curtis Jones, een van de talenten die mocht starten, opende na een kwartier de score. Kort na rust werkte rechtsback Donald Love van Shrewsbury Town de bal knullig in eigen doel.

De thuisploeg uit League One knokte zich echter langszij door twee doelpunten van invaller Jason Cummings, waarvan de eerste uit een strafschop. Bij Liverpool kwamen Mohamed Salah en Roberto Firmino in de slotfase nog binnen de lijnen, maar ook die twee topaanvallers konden niet voorkomen dat de ongeslagen koploper van de Premier League een replay moet gaan spelen. Supporters van Shrewsbury Town bestormden direct na het laatste fluitsignaal het veld. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum ontbraken in de selectie van manager Jürgen Klopp, Ki-Jana Hoever bleef op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.