Terug

Volg Vandaag Inside

'Liverpool moet Lee Towers uitnodigen voor de presentatie van Arne Slot!'

29 apr 2024, 10:13

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Arne Slot gepresenteerd wordt als de nieuwe trainer van Liverpool. Op Anfield wordt voor iedere wedstrijd massaal You'll Never Walk Alone gezongen, een lied dat Slot al goed kent uit zijn Feyenoord-periode.

Toch gaat het er in Liverpool iets anders aan toe, vertelde Noa Vahle bij De Oranjezondag: "Ik sprak vanmiddag met de voorzitter van de Nederlandse fanclub van Liverpool. Dus ik zei: dat nummer kent Arne Slot al. Toen zei ze: Ja, maar You'll Never Walk Alone bij Liverpool is wel een stapje hogerop, dat is verheven in de cultuur."

"Gerry & The Pacemakers, de band die de mooiste cover ooit ervan heeft gemaakt, komt ook uit Liverpool," legde Noa uit. Rutger Castricum reageerde lachend: "Nee, de mooiste cover is van Lee Towers!" Noa antwoordde: "Misschien moeten ze Lee toch nog vragen, als Slot gepresenteerd wordt bij Liverpool. Dat hij meegaat en gewoon meezingt. Dat is toch prachtig!"

Johan Derksen is ervan overtuigd dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Dat vertelde hij afgelopen week bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.