Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool mist tegen Atlético alleen Shaqiri en Clyne

Liverpool mist tegen Atlético alleen Shaqiri en Clyne

17 feb 2020, 20:01

Liverpool is met een vrijwel fitte selectie in het vliegtuig gestapt voor de achtste finales in de Champions League van dinsdag tegen Atlético Madrid. Alleen de al langer afwezige Xherdan Shaqiri en Nathaniel Clyne ontbreken in de groep van trainer Jürgen Klopp.

"De wedstrijd tegen Norwich City van zaterdag was een goede voorbereiding op de confrontatie met Atlético", zei Klopp over het duel van afgelopen zaterdag tegen de hekkensluiter, dat Liverpool moeizaam won. "Er zijn wel wat overeenkomsten qua speelstijl. Atlético is een fysieke ploeg en zeer goed georganiseerd. Ook hebben ze veel individuele kwaliteiten."

Liverpool kan de Engelse landstitel (de eerste sinds 1990) vrijwel niet meer ontgaan. De ploeg van Klopp kan zich daarom volledig concentreren op het verdedigen van de titel in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.