Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool mist Milner tegen Arsenal

Liverpool mist Milner tegen Arsenal

28 dec 2018, 17:31

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool moet het zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Arsenal stellen zonder James Milner. De Engelse middenvelder, reservecaptain van de 'Reds', kampt met een hamstringblessure. Milner ontbrak daardoor ook al op 'Boxing Day' tegen Newcastle United (4-0).

,,Maar 'Millie' is 'Millie' en dat betekent dat hij qua herstel al weer voor ligt op schema'', zei manager Jürgen Klopp. ,,Hopelijk kan hij volgende week donderdag tegen Manchester City wel meedoen.'' Liverpool heeft na negentien speelrondes aan kop van de Premier League zes punten voorsprong op titelhouder City. Arsenal kijkt als nummer vijf van de ranglijst tegen een achterstand van dertien punten op de ploeg van Klopp aan.

Dominic Solanke, Joe Gomez en Joël Matip ontbreken door blessures ook tegen Arsenal. Alberto Moreno kan na rugklachten wel weer meedoen bij de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.