Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool mist middenvelders tegen Arsenal

Liverpool mist middenvelders tegen Arsenal

2 nov 2018, 13:11

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool moet het zaterdag in de Engelse topper tegen Arsenal stellen zonder de middenvelders Jordan Henderson en Naby Keïta. Manager Jürgen Klopp hoopte dat de twee op tijd hersteld zouden zijn voor het duel in Londen, maar Henderson en Keïta hebben nog te veel last van hun hamstringblessures. Bij afwezigheid van captain Henderson droeg Virgil van Dijk in de laatste wedstrijden de aanvoerdersband bij de 'Reds'.

Mohamed Salah kan wel spelen, al droeg de Egyptenaar deze week bescherming om zijn pijnlijke rechterpols. Liverpool heeft na tien competitieduels 26 punten, evenveel als koploper en titelverdediger Manchester City. Het opgeleefde Arsenal neemt de vierde plaats in met 22 punten. De ploeg van trainer Unai Emery moest vorige week bij Crystal Palace na zeven gewonnen wedstrijden op rij in de Premier League weer eens genoegen nemen met een gelijkspel (2-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.