Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool mist Firmino tegen FC Barcelona

Liverpool mist Firmino tegen FC Barcelona

5 mei 2019, 13:06

Liverpool moet het dinsdag in de return van de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona zonder spits Roberto Firmino doen. Jürgen Klopp bevestigde dat hij geen gebruik kan maken van de aanvaller, die een belangrijke speler is in het elftal van de Duitse trainer. Firmino kampt met een spierblessure.

Liverpool won zaterdag op het nippertje van Newcastle United (2-3). Firmino miste die wedstrijd in de Premier League al. In de eerste wedstrijd tegen FC Barcelona (3-0 verlies) was hij invaller nadat hij eerder op de training de spierblessure had opgelopen. Georginio Wijnaldum begon toen in de punt van de aanval.

Bij de 'Reds' zijn er ook zorgen om Mohamed Salah. De Egyptische aanvaller viel tegen Newcastle uit met een blessure aan zijn hoofd. Salah kwam hard in botsing met de doelman van Newcastle. Onderzoek moet uitwijzen of hij dinsdag kan spelen tegen Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.