Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool met Wijnaldum tegen Porto

Liverpool met Wijnaldum tegen Porto

17 apr 2019, 21:56

Georginio Wijnaldum speelt van het begin mee met Liverpool tegen Porto in de kwartfinale van de Champions League. De Duitse coach Jürgen Klopp vindt de Nederlandse middenvelder daarvoor fit genoeg. Virgil van Dijk is centraal achterin eveneens van de partij.

Wegens rugklachten ontbrak Wijnaldum in het eerste duel met Porto. Afgelopen weekeinde tegen Chelsea in de Premier League viel hij halverwege de tweede helft in. Ook de Belg Divock Origi heeft een basisplaats, de Braziliaan Roberto Firmino begint op de bank.

De wedstrijd in Porto staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. Liverpool won het eerste duel op Anfield met 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.