Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool met Van Dijk en Wijnaldum

Liverpool met Van Dijk en Wijnaldum

24 okt 2018, 22:20

BARCELONA (ANP) - De Nederlandse internationals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum beginnen met Liverpool in de Champions League aan de thuiswedstrijd tegen Rode Ster Belgrado (aanvang: 21.00 uur). Het duo heeft van coach Jürgen Klopp een basisplaats gekregen. Wijnaldum was afgelopen zaterdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen Huddersfield Town (0-1) nog reserve. Hij mocht na de rust invallen.

Liverpool is in de Premier League nog ongeslagen. In de Champions League won de ploeg van Klopp tot dusver op eigen veld van Paris Saint-Germain (3-2) en ging de uitwedstrijd tegen Napoli verloren (1-0).

Stefan de Vrij zit bij Internazionale op de bank bij de uitwedstrijd tegen Barcelona, in dezelfde poule als PSV en Tottenham Hotspur. De Spaanse thuisploeg begint in Camp Nou aan een serie van ongeveer zes wedstrijden zonder de geblesseerde sterspeler Lionel Messi (armbreuk).

Galatasaray treedt met de geboren Rotterdammer Garry Rodrigues en Ryan Donk aan in de thuiswedstrijd tegen Schalke 04.

Bij FC Porto ontbreekt oud-Ajacied Riechedly Bazoer in de uitwedstrijd tegen Lokomotiv Moskou.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.