Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool met aanvoerder Wijnaldum tegen Real Madrid

Liverpool met aanvoerder Wijnaldum tegen Real Madrid

6 apr 2021, 22:14

Liverpool begint de eerste wedstrijd tegen Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League met Georginio Wijnaldum in het basisteam. De 30-jarige middenvelder draagt, net als in het laatste duel in de achtste finales met RB Leipzig, de aanvoerdersband. Fabinho en Naby Keïta zijn de andere middenvelders aan de kant van Liverpool.

Thuisclub Real Madrid mist verdedigers Raphaël Varane, Dani Carvajal en Sergio Ramos. Varane heeft het coronavirus en Carvajal en Ramos ontbreken vanwege fysieke problemen. Ook de Belgische aanvaller Eden Hazard is niet fit.

De tweestrijd tussen Real Madrid en Liverpool is een herhaling van de finale van de Champions League van 2018. Real won toen met 3-1.

Bij de kwartfinale tussen Manchester City en Borussia Dortmund zit Oranje-international Nathan Aké op de reservebank bij de Engelse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.