Terug

Volg Vandaag Inside

'Liverpool meldt zich officieel bij Feyenoord met openingsbod voor Arne Slot'

24 apr 2024, 11:54

Liverpool heeft zich woensdag officieel gemeld bij Feyenoord voor Arne Slot. The Reds hebben een openingsbod ingediend bij de Rotterdammers. Dat meldt 1908.nl. Dinsdag kwam het nieuws vanuit Engeland dat de nummer twee van de Premier League Slot ziet als de ideale vervanger van Jürgen Klopp.

Slot wenst zelf om assistent-trainer Sipke Hulshoff mee te nemen naar Liverpool en ook overige leden van de technische staf van Feyenoord komen in aanmerking voor een overstap naar Engeland. De verwachting volgens 1908.nl is dat Liverpool zal gaan meewerken aan een deal met de Rotterdammers, die naar verluidt vijftien miljoen euro verlangen voor de succesvolle hoofdtrainer.

Slot verlengde vorig jaar nog zijn contract bij de landskampioen, ondanks interesse van Tottenham Hotspur. Na de gewonnen bekerfinale tegen NEC (1-0) van afgelopen zondag ging de trainer kort in op een mogelijk vertrek deze zomer. "Ik heb eerder al gezegd dat mocht er een club komen die ik heel interessant vind, dan luister ik daar naar. Als er geen club komt blijf ik met alle liefde bij Feyenoord."

Engelse media meldden dinsdag al dat de oud-trainer van AZ de belangrijkste kandidaat is om Klopp op te volgen bij de huidige nummer 2 van de Premier League. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese snapt de interesse. "Maar we hebben onlangs zijn contract verlengd en laten hem natuurlijk niet zomaar gaan", zo zei hij maandag tijdens de huldiging voor de winst van de KNVB-beker.

Liverpool strijdt nog volop om de landstitel in Engeland en is bijna zeker van Champions League-voetbal volgend seizoen. De 'Reds' hebben na 33 duels 74 punten en staan daarmee dicht bij koploper Arsenal (77 punten uit 34 duels) en Manchester City (73 punten uit 32 duels).

Wim Kieft stoorde zich maandagavond in Veronica Offside aan Arne Slot: "Feyenoord is uiteindelijk zijn tweede keus." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.