Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool mag niet naar Duitsland voor CL-duel met Leipzig

Liverpool mag niet naar Duitsland voor CL-duel met Leipzig

4 feb 2021, 20:56

Het duel tussen Liverpool en RB Leipzig kan op dinsdag 16 februari niet in Leipzig worden gespeeld. De autoriteiten hebben een verzoek voor een uitzondering afgewezen, zo maakte een woordvoerster van het ministerie van Binnenlandse Zaken bekend.

RB Leipzig vroeg de Duitse overheid eerder deze week officieel toestemming om Liverpool toegang tot het land te verschaffen voor de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Die vrijstelling is nodig omdat vanwege de coronapandemie in Duitsland een vliegverbod geldt voor reizigers vanuit het Verenigd Koninkrijk.

De richtlijnen van de Europese voetbalbond schrijven voor dat als Leipzig de wedstrijd niet kan laten spelen, een reglementaire 3-0-nederlaag het gevolg is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.