Terug

Volg Vandaag Inside

‘Liverpool maakt meeste kans op komst Noa Lang’

‘Liverpool maakt meeste kans op komst Noa Lang’

20 okt 2021, 12:58

De lijst met clubs die geïnteresseerd zijn in Noa Lang wordt langer en langer. Eerder werd bekend dat Leeds, Arsenal en AC Milan achter hem aan zitten, maar nu blijkt ook Liverpool in de markt voor de rappe buitenspeler van Club Brugge. 

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Calciomercato. Volgens de Italiaanse bron heeft Liverpool de beste papieren voor de komst van Noa Lang. De Engelse grootmacht zou - in tegenstelling tot andere geïnteresseerde clubs - wel in staat zijn om aan de vraagprijs van Club Brugge te voldoen. Blauw-Zwart verlangt een bedrag van minimaal dertig miljoen euro voor de aanvaller, die dinsdag met 1-5 hard onderuit ging in het Champions League-duel met Manchester City. 

De 22-jarige Lang kwam in 2020 naar Club Brugge en was in het kampioensjaar de sensatie van de Jupiler Pro League. De oud-Ajacied was 22 keer beslissend in 24 Jupiler Pro League-wedstrijden. De publiekslieveling gaat in het huidige seizoen door op dezelfde voet en werd onder meer verkozen tot Man Of The Match van de Champions League-confrontatie tussen Brugge en Paris Saint-Germain.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.