Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool lijdt eerste nederlaag in Premier League in ruim een jaar

Liverpool lijdt eerste nederlaag in Premier League in ruim een jaar

29 feb 2020, 22:12

Liverpool heeft voor het eerst dit seizoen een nederlaag in de Premier League geleden. Uitgerekend bij het laag geklasseerde Watford ging de ongenaakbare koploper onderuit, 3-0.

De club van coach Jürgen Klopp had daarvoor 18 wedstrijden gewonnen. Afgelopen maandag bij de winst tegen West Ham United (3-2) werd daarmee een record van Manchester City geëvenaard. Het laatste puntenverlies in de League was op 20 oktober, de 1-1 op Old Trafford tegen Manchester United.

Ismaïla Sarr (2) en Troy Deeney scoorden voor Watford. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum speelden mee met Liverpool.

Gerard Deulofeu van Watford moet na ruim een half uur met een vermoedelijk zware blessure van het veld worden gedragen.

Schrikken van de toch wel onverwachte nederlaag hoeft Liverpool niet. De winnaar van de Champions League en wereldbeker voor clubs heeft nog steeds 22 punten voorsprong op nummer 2, Manchester City. De eerste nationale titel in 30 jaar lijkt daarom nog slechts een kwestie van tijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.