Terug

Volg Vandaag Inside

'Liverpool laat oog vallen op Sven Botman'

'Liverpool laat oog vallen op Sven Botman'

22 dec 2020, 17:38

Liverpool zou zijn oog hebben laten vallen op Lille-verdediger Sven Botman, melden diverse media uit Frankrijk. De club van trainer Jurgen Klopp zou zelfs al contact hebben gelegd met de 20-jarige Nederlandse verdediger.

Get French Football News schrijft dat Liverpool door de blessures van Virgil van Dijk en Joe Gomez kijkt of het in de komende transferperiode een centrale verdediger toe kan voegen aan de selectie.

Volgens Foot Mercato zou er al contact zijn geweest tussen de oud-Ajacied en Liverpool. Get French Football News bevestigt dit nieuws, maar schrijft op basis van van bronnen dat dat niet verder ging dan een eerste, informeel contact.

Lille zou geïnteresseerde clubs vertellen dat ze pas mee willen werken aan een transfer wanneer er minstens 50 miljoen euro op tafel wordt gelegd, maar vanwege de financiële situatie bij de club wordt verwacht dat Lille ook akkoord zou gaan met een bedrag van zo'n 30 miljoen euro. Botman vertrok afgelopen zomer voor zo'n 8 miljoen euro van Ajax naar Frankrijk, nadat hij door de Amsterdammers een seizoen verhuurd was aan sc Heerenveen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.