Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool is Kroaat Lovren nog tijdje kwijt

Liverpool is Kroaat Lovren nog tijdje kwijt

13 aug 2018, 11:06

LIVERPOOL (ANP) - Dejan Lovren kan voorlopig nog niet in actie komen voor Liverpool. De Kroatische verdediger liep bij het wereldkampioenschap voetbal in Rusland een bekkenblessure op en het herstel verloopt minder voorspoedig dan verwacht.

Lovren, die met Kroatië de finale van Frankrijk verloor, keerde vorige week terug in Liverpool. Hij was niet in staat om mee te trainen. ,,Hij is niet fit. Vorig jaar had hij al dezelfde klachten, maar toen kon hij er gewoon mee spelen'', aldus trainer Jürgen Klopp. ,,Bij het WK heeft hij drie wedstrijden gespeeld van 120 minuten en dat heeft hem geen goed gedaan.''

Liverpool, dat de competitie zondag begon met een overwinning van 4-0 op West Ham United, verwacht Lovren nog een week of drie niet te kunnen inzetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.