Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool in tweede helft met ruime cijfers langs Southampton

Liverpool in tweede helft met ruime cijfers langs Southampton

1 feb 2020, 18:56

Liverpool heeft ook de 25e wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Op Anfield werd Southampton, dat vijf van de laatste zeven competitieduels had gewonnen, met 4-0 verslagen.

Alle doelpunten werden pas in de tweede helft gemaakt. Kort na rust schoot Alex Oxlade-Chamberlain raak voor de 1-0, na een uur maakte Jordan Henderson de 2-0. Clubtopscorer Mohamed Salah bracht met een fraai stiftje de stand op 3-0, waarna hij in de 90e minuut nogmaals trefzeker was. Daarmee bracht hij zijn totaal op veertien goals.

Aan het eerste doelpunt ging een belangrijk moment vooraf; Southampton, dat zich in de eerste helft dapper had verweerd, claimde een penalty en uit de daaropvolgende uitbraak opende Liverpool de score.

Nathan Aké droeg met een doelpunt bij aan een zege van Bournemouth op Aston Villa. Aké tikte vlak voor rust de 2-0 binnen en het werd uiteindelijk 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.