Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool in eerste weken 2021 zonder Matip

Liverpool in eerste weken 2021 zonder Matip

31 dec 2020, 09:31

Liverpool moet het in de eerste weken van 2021 ook stellen zonder Joël Matip (29). De Duitse verdediger liep zondag in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion (1-1) een bovenbeenblessure op. Volgens trainer Jürgen Klopp is hij drie weken uitgeschakeld.

De regerend landskampioen moet ook verdedigers Virgil van Dijk en Joe Gomez missen en kampt al maanden met defensieve problemen. Matip was juist net een paar weken hersteld van een blessure.

Liverpool hervat de competitie maandag met een uitwedstrijd tegen Southampton. The Reds hebben twee keer op een rij gelijkgespeeld. Woensdag kwam de ploeg van Klopp niet verder dan 0-0 tegen Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.