Terug

Volg Vandaag Inside

Dortmund schiet Liverpool te hulp tegen FC Midtjylland

Dortmund schiet Liverpool te hulp tegen FC Midtjylland

26 nov 2020, 18:03

Liverpool speelt de wedstrijd tegen FC Midtjylland in de Champions League op 9 december in Dortmund. Dat heeft een woordvoerder van de autoriteiten in de Duitse stad bevestigd. Voor Liverpool is het lastig om in Denemarken te voetballen, omdat ze dan volgens de nu geldende coronaregels in Engeland bij terugkeer twee weken in quarantaine moeten.

Volgens ingewijden heeft coach Jürgen Klopp voorgesteld om in Dortmund te spelen. Hij was jarenlang coach bij Borussia Dortmund.

Een week voor de ontmoeting in Duitsland speelt Liverpool op eigen veld tegen Ajax. Liverpool en Ajax strijden samen met Atalanta om twee plaatsen in de volgende ronde van de Champions League. Midtjylland, dat woensdag van Ajax verloor, heeft geen kans meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.