Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool beslist Merseyside Derby in absolute slotfase!

Liverpool beslist Merseyside Derby in absolute slotfase!

2 dec 2018, 20:28

Check hier de beelden!

Liverpool heeft in Engelse voetbalcompetitie puntenverlies tegen Everton ternauwernood voorkomen. De nummer twee van de ranglijst versloeg Everton met 1-0 en behoudt zo twee punten achterstand op koploper Manchester City, dat zaterdag al won van Bournemouth.

De enige treffer viel in de 96e minuut en kwam op naam van Divock Origi. De Belgische invaller stond op de juiste plek toen de bal na een mislukt schot van Virgil van Dijk via de bovenkant van de lat en de doelman terug het veld inkwam. Origi kopte de bal in het lege doel. Trainer Jürgen Klopp rende uit vreugde het veld in en vierde het doelpunt met zijn doelman Alisson.

Naast aanvoerder Van Dijk deed ook middenvelder Georginio Wijnaldum het gehele duel mee bij Liverpool, dat dit seizoen in de competitie nog geen wedstrijd verloor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.