Terug

Volg Vandaag Inside

'Liverpool-icoon Gerrard staat voor pikante transfer naar Premier League'

'Liverpool-icoon Gerrard staat voor pikante transfer naar Premier League'

2 juni 2021, 12:54

Steven Gerrard wordt bij Everton genoemd als de vervanger van Carlo Ancelotti, die woensdag gepresenteerd wordt door Real Madrid als de opvolger van Zinédine Zidane. Gerrard is niet de enige trainer die in beeld is bij Everton.

Dat meldt The Athletic. Erik Ten Hag, Rafael Benítez, David Moyes, Paulo Fonseca en Roberto Martínez worden ook genoemd. Ancelotti had bij Everton nog een doorlopend contract tot medio 2024. Technisch directeur Marcel Brands moet nu op zoek naar een nieuwe trainer. Ancelotti werkte sinds december 2019 bij Everton.

Een overstap naar Everton zou voor Liverpool-icoon Gerrard zeer gevoelig zijn. De 41-jarige Gerrard werd afgelopen seizoen nog kampioen met Rangers FC. Gerrard heeft nog een contract tot medio 2024 bij de club uit Schotland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.