Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool-icoon Dalglish na corona-opname weer uit het ziekenhuis

Liverpool-icoon Dalglish na corona-opname weer uit het ziekenhuis

12 apr 2020, 12:50

Kenny Dalglish heeft het ziekenhuis al weer verlaten. De 69-jarige Schot, clubicoon van Liverpool, meldde zich daar woensdag voor een behandeling aan galstenen. Dalglish werd echter positief getest op het coronavirus, hoewel hij niet de symptomen vertoonde van Covid-19.

De Schotse oud-aanvaller moest uit voorzorg enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Hij mocht zaterdag weer naar huis, vertelt Dalglish in de Schotse krant The Sunday Post. "De mensen zullen denken dat ik vanwege mijn naam de beste zorg kreeg, maar iedere patiënt krijgt de beste zorg van de NHS", zegt Dalglish, die nu voorlopig in thuisisolatie zit. "We mogen heel dankbaar zijn met al die mensen van de nationale gezondheidszorg. Ik wens ze allemaal het beste, ze werken zo hard om ons hier doorheen te helpen."

Dalglish won als speler drie keer de Europa Cup 1 won met Liverpool. Als trainer leidde hij de 'Reds' drie keer naar de landstitel, voor het laatst in 1990.

VIDEO - René vreest coronavirus: 'Ik ga ervan uit dat ik het krijg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.