Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool-icoon Dalglish besmet met coronavirus

Liverpool-icoon Dalglish besmet met coronavirus

10 apr 2020, 23:22

Kenny Dalglish is besmet met het coronavirus. Dat meldt Liverpool, de club waarvoor de 69-jarige Schot ruim 500 duels voetbalde en ook tijdens twee perioden trainer was.

Dalglish wilde zich woensdag laten behandelen aan een infectie in een ziekenhuis. Hij werd daar positief getest op Covid-19, hoewel hij geen symptomen van die ziekte vertoonde. Dalglish is opgenomen in een ziekenhuis en hoopt snel weer naar huis te mogen, zo heeft hij aan Liverpool laten weten.

Dalglish won tussen 1977 en 1985 als speler driemaal de Europa Cup 1 met Liverpool. Als trainer leidde hij Liverpool driemaal naar de landstitel, voor het laatst in 1990.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.