Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool gaat zich rustig houden op de markt

Liverpool gaat zich rustig houden op de markt

12 juli 2019, 09:48

Liverpool gaat zich rustig houden op de transfermarkt. Manager Jürgen Klopp verwacht deze zomer geen grote en spectaculaire aankopen bij de winnaar van de Champions League. De Duitser is tevreden met de selectie die hij tot zijn beschikking heeft, zei Klopp na de eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen tegen Tranmere Rovers (6-0).

"We hebben al spelers gehaald die ons beter gaan maken, alleen jullie realiseren je dat niet", zei Klopp tegen journalisten. Hij doelde op onder anderen Alex Oxlade-Chamberlain, die vanwege een zware knieblessure afgelopen seizoen amper in actie kwam, en de nodige talenten die tegen Tranmere Rovers speeltijd kregen. "Dat zijn allemaal nieuwe spelers voor ons. We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar ik denk dat het niet de grootste transferzomer ooit gaat worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.