Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool-fans raken niet uitgepraat over nieuwe look Dirk Kuyt

Liverpool-fans raken niet uitgepraat over nieuwe look Dirk Kuyt

23 feb 2021, 18:03

Dirk Kuyt baarde eind vorige maand opzien door met een compleet nieuw uiterlijk in een TV-uitzending van Ziggo Sport te verschijnen. Kijkers werden verrast door de jonge look van de inmiddels 40-jarige oud-voetballer.

Kuyt, die jaren actief was in de Premier League, was vrijdag te zien in een videocall van Sky Sports om te praten over de situatie van Donny van de Beek bij Manchester United. Toch ging het na afloop op Twitter niet over de uitspraken van Kuyt, maar over de nieuwe look van de 104-voudig international van Oranje.

De nieuwe look van Dirk Kuyt kwam onlangs ook aan bod in een uitzending van Veronica Inside.

Jan ziet nieuwe look van Dirk Kuyt: 'Het lijkt wel of hij de ...
3:42
Jan ziet nieuwe look van Dirk Kuyt: 'Het lijkt wel of hij de ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.