Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool en Manchester City verder in League Cup

Liverpool en Manchester City verder in League Cup

25 sep 2020, 00:54

Liverpool en Manchester City hebben de vierde ronde van de League Cup gehaald. Liverpool won uit met 2-7 van Lincoln City. Manchester City was met 2-1 te sterk voor Bournemouth.

Virgil van Dijk deed alleen de eerste helft mee bij Liverpool. Georginio Wijnaldum ontbrak in de selectie. Sepp van den Berg bleef op de reservebank zitten. Curtis Jones en Takumi Minamino scoorden allebei twee keer voor Liverpool.

Phil Foden maakte in de 75e minuut het winnende doelpunt voor Manchester City. Oranje-international Nathan Aké was reserve.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.