Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool en City stellen teleur: 0-0

Liverpool en City stellen teleur: 0-0

7 okt 2018, 21:38

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool en Manchester City hebben de achtste speelronde van de Premier League afgesloten met een teleurstellende 0-0. In Liverpool was het alleen in de laatste minuten enigszins spannend. Het Engelse topduel dat geen winnaar verdiende, kreeg die ook niet.

Beide clubs hadden in de eerste zeven competitiewedstrijden negentien punten behaald en slechts drie tegentreffers hoeven incasseren. Maar waar Liverpool vijftien doelpunten maakte, produceerde City er 21.

De voetballiefhebber ging er na de galavoorstellingen van Arsenal (5-1 winst bij Fulham) en Chelsea (3-0 bij Southampton) goed voor zitten. De topclubs stelden echter teleur. Trainer Jürgen Klopp (Liverpool) en City-coach Pep Guardiola wilden vooral dat hun elftal geen tegentreffer zou incasseren.

Virgil van Dijk zorgde er bijna voor dat City met de drie punten ervandoor ging. De Nederlandse verdediger veroorzaakte een strafschop, maar Riyad Mahrez schoot hoog over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.