Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool breekt met oude sponsor, sluit deal met Nike

Liverpool breekt met oude sponsor, sluit deal met Nike

7 jan 2020, 12:35

Liverpool heeft een meerjarencontract getekend met sportmerk Nike als de nieuwe kledingsponsor vanaf het seizoen 2020-2021. De koploper in de Premier League verkiest Nike boven New Balance, de kledingsponsor die sinds 2015-2016 aan de club is verbonden.

New Balance had Liverpool vorig jaar voor de rechter gesleept, toen bekend werd dat de Champions League-winnaar in zee wilde gaan zodra het huidige contract in mei 2020 afloopt. Het in Boston gevestigde sportmerk voerde aan dat het bedrijf in staat gesteld moest worden om met een vergelijkbaar bod als Nike te komen. De club was echter van mening dat New Balance het aanbod van Nike niet kon evenaren met betrekking tot de marketing- en distributiemogelijkheden en kreeg daarin gelijk van de rechter.

"We verwelkomen Nike in de familie van Liverpool als officiële kledingsponsor en verwachten dat het een fantastische partner voor de club zal zijn, zowel in eigen land als internationaal, waar we onze fanbasis willen vergroten", zei commercieel directeur Billy Hogan van de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.