Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool boekt eerste competitiezege op Anfield van 2021

Liverpool boekt eerste competitiezege op Anfield van 2021

10 apr 2021, 20:05

Liverpool heeft voor het eerst dit jaar een competitiewedstrijd op Anfield gewonnen. Tegen Aston Villa werd het 2-1. Het winnende doelpunt werd in blessuretijd gemaakt door Trent Alexander-Arnold.

Aston Villa kwam vlak voor rust op voorsprong via Ollie Watkins en Mo Salah maakte na een uur gelijk. Liverpool leek te blijven steken op 1-1, maar in de 91e minuut schoot Alexander-Arnold raak in de verre hoek. De afgelopen twee speelrondes wist de regerend kampioen al twee uitwedstrijden te winnen, tegen Arsenal en Wolverhampton Wanderers.

Liverpool had in de Premier League op eigen veld maar liefst zes keer op een rij verloren.

Liverpool wacht woensdag in de Champions League de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. De Spanjaarden wonnen de eerste wedstrijd in de kwartfinales met 3-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.