Liverpool blijft in buurt van Manchester City

24 nov 2018, 19:03

LONDEN (ANP) - Liverpool blijft in de Premier League Manchester City op 2 punten volgen. Beide titelkandidaten wonnen zaterdag hun wedstrijd. De kampioen deed dat bij West Ham United (0-4), Liverpool bij Watford (0-3). Nummer drie Chelsea speelt later op de avond bij Tottenham Hotspur.

Manchester City nam in Londen al voor rust flink afstand. Halverwege was het 3-0, dankzij David Silva, Raheem Sterling en Leroy Sané. In extra tijd scoorde Sané nog eens.

In Watford was er ruim een uur sprake van evenwicht. Pas in de 67e minuut maakte Mohamed Salah de 1-0. Trent Alexander-Arnold zorgde uit een mooie vrije trap voor nummer twee. Aanvoerder Jordan Henderson van Liverpool werd 10 minuten voor tijd uit het veld gestuurd. Met een man minder tekende Roberto Firmino nog voor de derde treffer.

Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum speelden de hele wedstrijd bij Liverpool.